maanantai 12. joulukuuta 2016

Vertaistukea..?

Vuosia sitten, kun edellisen kerran innoissani yritin laihduttaa, tuntui että uusia laihdutusblogeja ilmestyi kuin sieniä sateella. Oli erittäin mukava lukea toisten edistymisestä, vaikeuksista ja onnistumisista. Heistä suurin osa on lopettanut bloginsa päivittämisen tai siirtäneet sen jonnekin muualle. En tiedä ovatko uudet laihduttajat siirtyneet kirjoittamaan jonnekin muualle, vai eikö bloggailu ole enää  muodissa, mutta ainakin vertaistuen löytäminen on vaikeaa. Ainakin ilmaisen sellaisen..
Voi tietysti olla että uudenvuodenlupausten myötä blogeja ilmestyy vuoden alussa runsaammin...

Sen trendin olen kyllä huomannut, että yhä useampi tuntuu laihduttavan avoimesti eikä anonyymin blogin suojissa. Olen kyllä löytänyt paljon elämänmuutos-fitnes blogeja, joiden superiloinen fiilis ja treenauksen ihannointi eivät oikeastaan suuremmin innosta. Elämänmakuisuus ja elämän nurjemmat puolet tuntuvat jotenkin oikeammilta kuin pelkkä iloisuus ja muutaman ylimääräisen kilon sulattelu.

Mutta missä olette siis kaikki laihduttajat (tai te jotka elätte elämäänne ahdistuksen/yksinäisyyden ynnä muiden haasteiden kanssa)? Jos itse pidät blogia tai tiedät jonkun toisen joka sulattelee suurempia kilomääriä niin vinkkaahan siitä kommenteissa tai viestillä. Olen kiitollinen jokaisesta vinkistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti