keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Aterioita

Ajattelinpa tehdä ensimmäisen kuvapäivityksen omista aterioistani. Noudatan edelleen pääasiassa Superdieetin ohjeita, mutta kuten kuvista näkyy, sovellan edelleen itsepäisesti (käytän päivän öljyt paistamiseen, mukana vähän juustoa jne.). Kuvista puuttuu noin litra vettä, jonka päivän aikana join. Useammman litran juominen aiheuttaa niin paljon vessareissuja, että normaali elämä alkaa kärsiä. Jos ei voi illalla lähteä edes tunnin lenkille ilman vessataukoja, niin jossain on vikaa! Siispä juon vain sen määrän mikä mun kropalle tuntuu sopivan.

Aamupalaksi kaurapuuroa ja itse tehtyä mustikkakeittoa

Lounaaksi jauheliha-tomaattitäytteinen paprika (päällä juustoa), raejuustoa, 
lohkoperunoita ja kurkkua
  
Välipalaksi ja iltapalaksi rahka-mansikka-appelsiinimehu pirtelö
  
Päivälliseksi wokkikasviksia, broileria ja maitoa

Ensimmäistä kertaa kuvasin koko päivän ruoat. On kiva nähdä koko päivän ruoat kuvissa. Tulee hyvä fiilis kun huomaa että päivä on mennyt ruokien suhteen hyvin! Kuvia katsomalla ei välttämättä edes arvaa että olisin jollain erityisellä dieetillä, vaan ne voisivat kuulua ihan normaaliin terveelliseen ruokavalioon (mikä mulle onkin erittäin tärkeää sillä haluan jatkaa tällä ruokavaliolla kauemmin kuin ne dieetin kuusi viikkoa).
Entiseen menoon verrattuna erilaista on mm. kasvisten suuri määrä, lihamäärän pienuus ja rasvaisten kermojen, juustojen ja kastikkeiden puute. Jos olisin viime kesällä tehnyt samanlaisen kuvakollaasin päivän ruoista, niin ruokamäärä olisi varmaan ollut paljon isompi ja "pieniä" välipaloja vähän joka välissä.
Mulle tuntuu sopivan tämä viisiateriaa päivässä -rytmi. Ei pääse nälkä kasvamaan liian isoksi, jaksaa tasaisesti koko päivän eikä ole vielä ainakaan tullut herkkuhimoja!

1 kommentti:

  1. Sinulle on haaste blogissani :) http://amandanajatuksia.blogspot.fi/2013/01/11-asiaa-haaste.html

    VastaaPoista